Na úvod bych chtěla zmínit, že tento týden mě focení jídla obzvláště bavilo. Focení je už takový můj zvyk, ale najednou mám pocit, že se z toho možná stane i větší koníček :) Snažila jsem se, aby fotky byly lepší, zajímavější a prostě trochu jiné (pokud jsem tedy měla zrovna čas). Taky jsem se do toho trošku zažrala a začala jsem sledovat tipy na YouTube a stáhla si i jednu knihu přímo o focení jídla - Food Photography: From Snapshots To Great Shots - ano, čtu to v angličtině :) No umělec se ze mě přes noc nestal, něco se povedlo více, něco méně...ale pracuje se na tom :D
Ovesná kaše vařená s banánem, jablko, oříškové + arašídové máslo, skořice
Taková skoro klasika - jenom jsem pro změnu banán pokrájela a vařila přímo s kaší. Nahoru pak přišlo jablíčko, 1 lžička od arašídového a oříškového másla (Jori) a nakonec skořice, aby to mělo ten správný šmrnc :)
Číst dále...
Taková skoro klasika - jenom jsem pro změnu banán pokrájela a vařila přímo s kaší. Nahoru pak přišlo jablíčko, 1 lžička od arašídového a oříškového másla (Jori) a nakonec skořice, aby to mělo ten správný šmrnc :)